Våren är här!!!!!

Hur underbart är inte det??? Jag mår ialla fall så mycket bättre. Våren är för mig nästan bättre än sommaren!
Sitter här och lyssnar till T-rex, mmmm..... :)  Spotify är bra att ha!

Vi var på kurs förrgår. Det gick ganska bra lite fler hundar hade kommit denna gången. Det märktes på Pippi, men jag är nöjd ändå. Hon avvek två gånger men kom tillbaka bägge gångerna på inkallningen...Sköönt!
Promenade innan kursen resulterade i älgbesök. Fattar inte varför han skall hålla sig precis i skogen 75meter från klubben och alla hundarna....Han är antagligen ganska cool.
Men det är inte jag... Det blev tvärstopp och promenad tilbaka till klubben igen. :D

Fegis är vad man är!
Ha en bra helg gott folk!

Ny blogg...

Nu är det ev vecka sedan jag bloggade här. Jag har skapat ytterligare en blogg www.mansagarden.blogspot.com
Titta gärna in.

Det blir ju lite konstigt att ha rubriken "Pippi.....busig liten flatvalp."  Hon är ju ingen liten busig flatvalp längre. Möjligtvis en busig unghund!!! ... Det stämmer nämligen väldigt bra.  Men hon är snäll mot både hundar och katter och människor. Det är inte fy skam det heller. Då kanske man får stå ut med lite olydnad ibland.

Liten blir....
Granne Pelle har tagit fotot.

Stor!!!!



Vintern rasar ut i...

Vågar man hoppas på att vintern är slut och våren kommit för att stanna????

Det blev en underbar träningsstund på förmiddagen idag. Kort med intensiv. Vi börjar så smått med dolda linjetag och stopptecken.

Fotgåendet går bättre och bättre och stadgan finns där.

Nu måste vi sätta krut på inkallning i arbetet. I vardagen fungerar den på en femöring 9ggr av 10. Så där finns inte problemet.

Tänker börja använda klicker i träningen av inkallning så får vi se om det blir någon bättring.
Återkommer med mer info senare.
Sov sött!

Katt och hund!

Ibland blir jag så himla glad av att se på Pippi och Bamse. Dom tycker verkligen om varandra, och måste lita till hundra procent på varandra. Bamse får slå pippi på nosen och ja, han har lite klor framme nu för tiden. Pippi i sin tur håller fast honom och biter om än försiktigt på honom både här och där. Ibland far de omkring som idioter och då är det vi som får noja på dem!

Pippi och Bamse är som ler och långhalm. Tänk vad mycket fördomar angående katter som jag måste göra mig kvitt. Man kan inte lämna Bamse utan att han blir ledsen. Det syns i hela hans uppenbarelse, skit samma vad ni forskare säger! Och glädjen när vi kommer tillbaka går heller inte att ta fel på. Den förmedlas så jag känner det i hela kroppen.
Men åsikter som att " Katter kan vara ensamma i tre dagar" trodde jag var sanna till för några månader sedan.  För katter är sig själv närmast. Ja jo det kan väl tänkas men sociala kan de vara ändå!!!  Där ser man att man lär sig lite varje ny dag.





Även utomhus busar de med varandra mina båda älsklingar.

Tänk vad snabbt det händer....



Att livet hänger på en tunn tråd känner man väl till. Men när en kamrat råkade ut för en riktigt obehaglig incident på motorvägen i sina modiga 110km/h, blev det hela mycket påtagligt.
Motorhuven krängde upp sig över framrutan som splittrades.
Gudskelov slutade det hela på ett bra sätt, men får en att tänka till lite. Att livet kan fly så fort. Att man skall ta vara på varje dag och njuta av nuet. Att man kanske inte skall skjuta så mycket på framtiden?? ...
Jag är så glad och tacksam för jag kunde förlorat en mycket god vän, men i stället satt vi och fikade och njöt av hennes små valpar i valplådan igår.
Underbara liv!!!!

                                                 

RSS 2.0