Pippi uppfostras...av Goa

Något av det bästa jag vet är att iakta två hundar som t ex Pippi och Goa. Idag hade Goa bestämt sig för att visa Pippi vem som bestämmer.... Då greppar hon Pippi över nacken och håller vänligt men bestämt kvar det greppet hur mycket Pippi än försöker vrida sig ur det. Nästa grej hon gör mitt under bus och lek är att greppa tag i Pippis ena framtass och senare ett framben på samma sätt. Inte förren Pippi är helt still släpper Goa och leken fortsätter... Tack gode gud för att vi har Goa och Kyra!

 Jag tänker på diskusionerna óm huruvida hundarna tar varandra i nackskinnet eller inte. Somliga hävdar att mamman enbart gör det i sysfte att flytta valpen.... Men Goas beteende i dag då? Hon var verkligen inte på väg att flytta Pippi....En tillfällighet?... Tror inte det! Skall bli spännande att se om beteendet upprepas.


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Förr när Alice och Molly hade resårhalsband på sig i skogen så hängde Goa (som ung) sig snabbt i nacken på dem för att dra av halsbandet. Goa lyckades och triumferade. Speciellt på gamla Alice. Så att ta nackgrepp är verkligen Goas specialare. Ganska roligt faktiskt. Hon läxar säkert upp på det sättet också.

2011-08-26 @ 07:01:28
URL: http://jaktlabradorer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0