Kurstillfälle 2

Nu tränade vi på att gå fint. Det gick så där. Salen är alldeles för trång för Pippi yrväder, trots att vi hade gått en hyfsat lång promenad innan. Git får nog bygga ut om vi skall gå kurs där,   :)

Innan tränade vi på sitt och sitt kvar. Pippi kan redan sitt på kommando så vi tränade sitt kvar istället. Det gick bättre än väntat.

När det var dags för rastning hade vi som tidigare kurstillfälle redan varit ute. Pippi hade energi för tre, så vi gick ut igen.

Dags för teori, Det är nu man skulle kunna tänka sig att en 13 veckors valp skulle rulla ihop sig och passa på att ta en tupplur... Icke sa Nicke!!! De flesta satte sig så fint hos sin förare och Pippi passade på att smaka på väggen.  Liggande på sidan försöka trampa på väggen. Försöka komma upp på stolen bredvid. Tugga och gnaga på hudbenet matte bjöd på. ...Fram till de tre sista minuterna av lektionen höll hon på oavbrutet, men då lade hon sig ner med en suck.
Men då var ju lektionen slut och vi måste gå. Då uppenbarar sig lilla Hulda med Ingegärd i kopplet och Pippi blev stormfötjust i denna nya bekanskap. då blev det full fart igen.

Denna lilla hornbeprydda prinsessa är numera livsfarlig i bilen och matte måste skaffa en bur!!!

Hon vet precis hur man plockar bort kuddarna vi satt upp som skydd för att fröken skall stanna i bagageutrymmet.

Så igår bestod kvällsmaten av en synnerligen välsmakande flerfärgsbroschyr! Lagom färdig till färdstopp.

Ut ur bilen passade hon på att ta sig en tur in grannens trädgård för att kolla läget och inne möttes hon av en överlycklig Turbo på besök.

Det blev att stoppa in Pippi på hennes hundrum för att hon skulle somna en stund. Det är för väl att vi har det att tillgå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0