Miljöträning är viktigt...säger dom.

Alltså packade vi in oss i bilen och tog en tur till Floda centrum. Parkerade och ut hoppade en nyfiken Pippi. Kopplet är inga problem längre, förutom att det är för kort och inte töjbart verkar Pippi tycka i alla fall.

Underbart väder även om vinden bet ordentligt både i panna och kinder. Inne på torget mötte vi några bekanta både med hund och utan. Det var inga större problem att få Pippi att förstå att man inte hälsar hur som helst.

Att hälsa på valpjublande bekanta gick inte att undvika. :) ...

I Sävelången hittade hon änder och svanar. Vi gick riktigt nära dem och Pippi tittade nyfiket på dem en lång stund. Efter en snabb blick på mig satte hon sig ner. Som tack för det bjöds det på en godbit och så gick vi därifrån.
En mer eller mindre fullgasande cross körde förbi och Pippi höll på att sätta i halsen av förskräckelse... I en knappa 30 sekunder sedan skuttade vi vidare.
Grabben på crossen parkerade och återigen fick Pippi en fundersam blick. Alltså frågade vi om det var okey att nosa av vidundret....En självklarhet tyckte killen och passade på att hälsa lite på Pippi. Hon nosade snabbt av och sedan var den tråkig.

Dessvärre hade vi varken kamera eller telefon med oss idag. men hemma ligger en liten flattflicka utslagen med husse i soffan. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0