Utställning i Tvååker

Den stora dagen var inte lika kul som man kund önska kan jag säga.... Pippi ville inte låta domaren känna på hennes kropp. Det konstiga är att han fick titta på hennes tänder 2 ggr t o m. Men så fort han ville känna på henne backade hon runt Kinna som visade henne på utställningen i Tvååker. Hon sprang hyfsat och ställde sig bra men det räcker nu inte. Skönt att valpklassen är inofficiell. Hennes kritik var faktiskt ganska bra ändå, och flera tröstade mig med att hon hade fått en placering om hon inte skrajat ut sig.

Men vi hade en trevlig dag i alla fall. Båda bröderna Rasmus och Ture var där. Ture och Pippi är nog skapta i samma form tror jag. De är lika pigga och hoppiga och lika älskvärda. Rasmus verkade vara en nyfiken liten kille, liten och liten förresten...! Han var rejält stor. Glad och alert som sina syskon. Men ändå en aningens lugnare, och kanske lite förståndigare.

Nedan finns lite bilder på dagens bravader.






Hund nummer 2 är Rasmus och matte Åsa, hund nr 3 är Ture och matte Alexandra.


Kommentarer
Postat av: Christina

Det är rätt vanligt att valpar tycker utställning är läskigt. Vissa får sk torgskräck. Även om det inte är önskvärt i ringen så måsta man ju börja någonstans. Man får ju inte återskapa stmosfären i träningen hemma. Så det är bara fortsätta med mycket lek och godis så kommer det gå bra framöver.

SV: Jo, saker är inte alltid som man tror vid en första anblick.

2011-07-17 @ 20:22:02
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Postat av: Linda

Kul med utställning :)



Kommer ihåg Normas första valpshow haha hon blev istället överglad när domaren började klämma på henne o välte omkull henne ^^

2011-07-22 @ 09:13:22
URL: http://www.settersig.cybersite.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0