En underbar dag med massor av händelser,

inte alla var lika roliga!!! Som t ex när det blev stopp i avloppet och plötsligt var hela tvättstugegolvet översvämmat med sköljvatten från tvättmaskinen. Tur att det var det vattnet .... Det kunde ju varit värre. Det tar tid att få upp så mycket vatten kan jag säga.

Tolv pallar med jord anlände i en lastbil stor nog att nästan inte kunna passera genom vår lilla väg. Det gick fint med en säker chaufför. Lite sämre blev uppställningen av jordpallarna. Det blev lite si och så med dem och tog halva parkeringsytan. Nåja inget som inte Roffe kunde fixa med traktorn Selma.

Roffe och Gabriella kör traktorn.


Pippi fick en rusningspromenad ner till sjön med lillhusse Krille på förmiddagen, gissa vem som både var blöt och lortig vid hemkomsten! ...Jag som duschade lilla fröken igår.

Pippi har för övrigt återigen fått rävskabb. Denna gång begärde jag sprutan Imovex(tror jag att den heter.) skillnaden var märkbar redan samma kväll.

Vi passade på att ta ett träningspass på eftermiddagen. Det är idel stadga som tränas på yrhättan och hon blir bättre och bättre på att gå bredvid mellan och mot dummisar. Linjetag med störningsdummys fungerade också bra idag och hon kom in med dem med full fart. En vacker dag lär jag hamna på ändan av den fart hon har när hon lämnar av dem.



Bamse har varit ute idag också. Fortfarande i lång lina, men nu vågade han springa lite och undersöka baksidan av huset... Det går framåt. Problemet är bara att han fått smak på att vara ute nu. Det gäller att passa ytterdörren... :)

En liten trött gentleman!



Kommentarer
Postat av: Birgitta Törnblom

Vilka händelser. Låter kul med Pippis fart, hm.. tycker det är något bekant över det, så hade vi det också. Usch för rävskabben, men Ivomec fixar det hela. Behöver du behandla Bamse också?

2012-03-01 @ 21:16:47
URL: http://jaktlabradorer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0